יום שישי, 1 באוקטובר 2010

הייתם אוכלים גלידה אם זה היה גורם לכם להראות צעירים יותר?

strawberry ice cream

צילום: Elaine Tan

ובכן, חברת "בן & ג'ריס" עובדים כרגע על גלידה עם מרכיבי אנטי-אייג'ינג נוגדי חימצון. הפרוייקט נעשה בשיתוף עם קונצרן "יוניליוור" ומעבדות "Ampere Life Science" ולדבריהם, מסתבר שרק בעוד חמש שנים נוכל להתענג על החומר הקר הזה.
כמו שזה נראה, הגלידה בטח תהיה עתירה בקלוריות (בכל זאת, מדובר כאן על "בן & ג'ריס", כן?) – השאלה היא, האם זה יהיה שווה לעלות כמה קילוגרמים תמורת הפחתת כמה קמטים?

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails